مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با دختر مجرد

با سلام و خسته نباشید .
یه سوال دارم که تو هیچیک از سایت ها جوابش به وضوح بیان نشده بود!
مردی که همسر دارد ؛ آیا برای ارتباط جنسی با یه دختر مجرد ( که از قبل باکره بودنش را در ارتباط با کس دیگری از دست داده باشد ) نیاز به اجازه پدره دختر خانم دارد؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید .
میخوام صیغه کنم ؛ باید حتما بدونم که با اینکه باکره نیست ؛ از لحاظ شرعی اجازه پدرش رو میخواد یا خیر؟!
سپاس از شما کارشناسان محترم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ازاله بکارت باعث از بین رفتن اذن پدر میشود با دریافت ازمایش شخصی میتوانید صیغه محرمیت بخوانید