مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان

سلام . آیا برای ایجاد تغییرات در حیاط اختصاصی که جزو مشاعات است رضایت کتبی مالک ساختمان کفایت میکند یا تک تک واحد ها باید رضایت بدهند ؟
و اینکه آن نامه به چه صورت باشد که جنبه قانونی داشته باشد ؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرگونه تغییر وتصرف در مشاعات تابع قانون حاکم بر آپارتمانه ها می باشد ونیازمند رضایت جمیع شرکا ومالکین است ودرقالب صورتجلسه ای که به امضا همه برسد وبرای اطمینان بیشتر ومی توانیددر قابلب توافق در محضر بثت برسانید ویا اینکه امضاهای اشخاص را در محضر تصدیق کنید موفق باشید