مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ملک

با سلام یک آپارتمان دوطبقه را با یکی از دوستان به صورت شریکی برداشتیم به مبلغ 1430000000 تومان که مبلغ 530میلیون تومان از این پول را من دادم و مابقی که 900 میلیون بوده را شریکم پرداخت کرده با توجه به اینکه طبقه ای که من برداشتم 100 متر میباشد و اون یکی طبقه 123 متر و باتوجه به اینکه هر دو طبقه سند مجزا دارد خواستم راهنمایی کنید از واحد من چقدر سهم شریکم میشود ممنون

پاسخ ها :

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام اگر کل ساختمان رو به صورت یکجا خریدید شما به نسبت وجهی که پرداخت کردید وهمینطور شریکتون به نسبت پرداختی در کل ساختمان وهردو واحد شریک هستید مگر اینکه بین خودتان اقدام به تقسیم نمایید و واحد بزرگتر را به شریکتان اختصاص دهید و آنگاه مازاد سهم ایشان در واحد صد متری را محاسبه کنید