مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام. در یک شرکت 6 ماه هست مشغول کار هستم و برای بیمه و قرارداد امروز و فردا می کنند. آیا میتونم برا گرفتن حقم در این شش ماه بدون اینکه قرارداد ندارم شکایت کنم و محکومش کنم؟

پاسخ ها :

شکایت از کافرما به دلیل بیمه نکردن شکایت از کارفرما به دلیل نداشتن قرارداد کار بیمه نکردن کارگر نداشتن قرارداد کار کارگر کارفرما