مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن قرارداد کار

سلام و وقت بخیر ، ببخشید خواهر من به عنوان دستیار دندان پزشک به مدت 6 ماه در یک کلینیک دندانپزشکی بدون سابقه بیمه و بدون قرارداد کاری مشغول به کار می باشد ، کارفرما دکتر دندان پزشک است که به صورت شفاهی گفته بود بعد یک هفته بیمه ات رو وصل میکنم ولی تا الان سابقه بیمه رو رد نکرده ، حقوق خواهرم از طرف کارفرما به یک حساب واریز میشه، الان خواهرم می‌تواند به دلیل نداشتن قرارداد بره شکایت بکنه و حکم نیروی رسمی بگیره ؟ ممنونم ازتون .

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما به دلیل نداشتن قرارداد کار نداشتن قرارداد کار قرارداد کار