مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

پزشک زنان موقع زایمان و بدنیا آوردن نوزاد دو انگشت پای نوزاد و قسمتی از کف پا را با قیچی کاملا قطع می کند سپس پنهانی و بدون اجازه پدر نوزاد پزشکی غیر متخصص در امر پیوند انگشتان رو بهم می‌دوزد . حکم پزشک زنان و پزشک غیر متخصص در امر پیوند و دکتر بیهوشی که بدون اجازه والدین نوزاد دست به این کار زدند چیست ؟

پاسخ ها :

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

ابتدا باید شکایت قصور پزشکی مطرح نمایید، موضوع با ارجاع به پزشکی قانونی بررسی و دادگاه دیه مقتضی را صادر می نماید