مشاوره حقوقی رایگان - کتمان حقیقت

با عرض سلام و خسته نباشید مادر بزرگ من حدود 2 ماه پیش فوت کرد علت نمیدونم چون به ما گفتن شب تو خانه خورده زمین تا صبح ازش خون رفته صبح که خالم رفته انجا دیده همه جا خونی هست و زنگ زده اورژانس و در بیمارستان بعد عمل تمام کرد البته یکی از دختر های دیگر سریع به انجا میرود و ازش عکس میگیرد کل صورت کبود و دارای چند شکستگی در ناحیه سر و ... بود به طرز مشکوکی بعد 2 روز دوندگی پسر متوفی و امدن پزشکی قانونی در بیمارستان چون مرگ مشکوک بود و رضایت او در کلانتری بدون هماهنگی با برادر و خواهر ها جواز کفن صادر شد ولی بعد از مدتی متوجه شدیم در گزارش پزشکی قانونی علت مرگ فقط اصابت سر با جسم و بستری طولانی مدت در بیمارستان نوشته شده است در صورتی که متوفی فقط یک روز در بیمارستان بود و فوت کرده و با توجه به این مهم که پسر متوفی پزشک هست و مدتی هم در پزشکی قانونی بوده احتمال تغییر در گزارش هست
ما چگونه میتوانیم گزارش پزشکی قانونی را ببینیم یا بگیریم و ایا میتوان شکایت کرد
چون احتمال قتل غیر عمد توسط او زیاد است و شب حادثه انجا بوده و یک ساعت بعد رفتن او این اتفاق برای متوفی می افتد با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ورثه مي توانند طرح دعوا نمايند
اما بنظر قتل نمي باشد زيرا پزشك قانوني دقت مي نمايد