مشاوره حقوقی رایگان - مامور شهرداری

سلام من از نيروهای رسمی شهرداری و مسئول خدمات شهری هستم بابت ملكی كه در كاربری باغات اقدام به ساخت و ساز نموده با دستور قضايي مبني بر ورود و جمع اوري ادوات ساخت در حضور عوامل كلانتري مراجعه و جلوگيري و ادوات جمع اوري شده مالك نسبت به شكايت از من اقدام كرده ضمنا راي كمیسيون شش روز بعد از اقدام ما تخريب صادر شده
اتهام
تخريب سرقت ورود به عنف
دادگاه بدوي چون ساخت و ساز غير مجاز بوده تخريب رو رد كرده بنده رو به اتهام سوءاستفاده از مقام و منسب و جلوگيري از اجراي قوانين مملكتي برابر ماده 576 قانون مجازات به يكسال انفصال محكوم كرده
ميخواستم سوال كنم ايا قاضي ميتواند اتهامي بغير از كيفرخواست به من نسبت دهد چون كيفر خواستم فقط تخريب بوده
دوم من به همراه نيروهام برابر وظايف ذاتي طبق تبصره يك ذيل ماده صد قانون شهرداري جهت جلوگيري از ساخت غير مجاز و با دستور قضايي مراجعه كرديم و صورتجلسات كلانتري تو پرونده موجوده كه گفتن فقط جلوگيري بوده
ايا من از اجراي قانون جلوگيري كردم منع يانقص كردم
باتشكر از شما الان چه كاري بايد انجام دهم به چه چيزي اعتراض كنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تبعيت از قانون و اجراي دستور مقام قضايي