مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای معلول حین خدمت کمیسیون 134 سپاه

باسلام اینجانب در اردیبهشت سال 64 در سن 16سالگی بعنوان بسیجی ثبت نام برای جبهه نمودم و در پادگان اموزشی امام حسین خمینی شهر در حال فراگیری تاکتیک رزمی توسط مربی تاکتیک با شلیک فشنگ گازی در گوش چپ مجروح و دچار خونریزی و صدمه به اعصاب شنوایی گردیده در بیمارستان ایت الله کاشانی اصفهان بستری شدم و بعد از ترخیص با شرایط نه چندان خوب داوطلبانه اعزام به جبهه و ادامه ادای تکلیف که هر ایرانی و مسلمان وظیفه داشت شدم. ولی تا دوسه سال گذشته هیچگونه پیگیری نکردم بخاطر موجود بودن همه اسناد بستری در بیمارستان و اسناد شرح حادثه در مرکز اموزشی و شهادت مربی تاکتیک که اعلام کرد ایشان هیچگونه دیه از اینجانب دریافت نکرده و تایید پزشک معتمد سپاه قبول کردند پرونده به کمیسیون 134 مطرح شود ولی رای صادره بسیار تعجب برانگیز بود مرا معلول حین خدمت معرفی نمودند /سوال اینجاست اموزش رزمی قبل از اعزام به جبهه میدیدم اگر به هر دلیل در حین اموزش کشته میشدم عنوان کشته حین خدمت میدادند یا شهید . سوال اینجاست اقایانی که در جلسه حضور داشتند و امضا بر این رای زده اند طبق چه منطقی رای به معلول حین خدمت دادند در حال حاضر اعتراض نمودم ولی به رای جدید خوش بین نیستم و تقاضای مشاوره و راهنمایی دارم با سپاس

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

رای کمیسیون بر مبنای قانون صادر شده است

مرجان عسکری جهرمی

سرکار خانم مرجان عسکری جهرمی :

با سلام بنظر بنده میتونید از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید