مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ در سامانه ثنا

باسلام فردی در سامانه ثنا ثبت نام کرده، ابلاغ برایش ارسال می شود و باید به سامانه مراجعه کند و ابلاغ را ببیند اگر این شخص تو سامانه نرود و ابلاغ نگاه نکند تکلیف چیست ؟ ابلاغ واقعی است یا قانونی ؟ و این که پیامک براش ارسال شده کفایت میکنه برای ابلاغ یا نه حتما باید ابلاغ رو باز کنه ؟ ممنونم

پاسخ ها :

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

وصول الکترونیک اوراق قضایی به حساب کاربری شخص در سامانه ابلاغ ، ابلاغ محسوب می شود . مشاهده اوراق قضایی در سامانه ابلاغ قضایی ثنا ، با ثبت زمان و سایر جزئیات آن ذخیره می شود . بنابراین ، کلیه آثار ابلاغ واقعی را به بار می آورد . تنها در صورتی می تواند اظهار بی اطلاعی کند که ثابت کند به لحاظ عدم دسترسی یا نقص در سامانه رایانه ای از مفاد آن مطلع نشده است .