مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام.
برادرم کارت من رو داده به یک نفر در اینترنت و به من گفت برای مدت کوتاهی میخواد برای فرزندش پول جا به جا کنه از خارج از کشور و اون شخص از کارت من سوء استفاده کرده و ارز دیجیتال در تلگرام میفروخته و برادرم میدونسته این کار و انجام میداده ولی فکر میکرده قانونی هست و پول مردم رو میدن. الان من شاکی خصوصی دارم که این شاکی پولی به حساب من واریز نکرده و ارز جا به جا کرده به حساب ارز آن ها ولی بعد از این که متوجه کلاهبرداری شدن با یک اکانت فیک رفتن و گفتن پول ایرانی داریم و آن ها شماره کارت من رو دادن و از این طریق از من شکایت کردن. پلیس فتا حکم جلب من رو گرفت و گوشی و لب تاپم رو چک کردن. دیدن تلگرام و کیف پول ها متفاوت است و من با وثیقه آزاد شدم و برادرم زندان است و شماره کلاهبردار رو به پلیس فتا دادیم که دارد پیگیری می کند. میخواهم بدونم، آیا جرمی شامل من می شود؟ در صورتی که اطلاع از کانال تلگرام و این ها نداشتم.

پاسخ ها :

سوء استفاده از کارت بانکی کلاهبرداری اینترنتی با کارت بانکی دیگری خرید و فروش ارز دیجیتال در تلگرام کلاهبرداری در تلگرام سوء استفاده از کارت عابر بانک کلاهبرداری جرایم رایانه ای