مشاوره حقوقی رایگان - ادعای جعل امضا

سلام.
همه وراث در سال 92 سند خونه رو به خاطر پرداخت بدهی وام و جلوگیری از فروش خانه توسط بانک، به صورت قطعی در دفترخانه به نام مادرمون کردیم. به خاطر بیماری، مادر پیش من زندگی میکرد که دو سال قبل فوت خانه رو به صورت قطعی به نام من کرده است.
حالا بعد از فوت مادر، ورثه منکر امضای پای سند در دفترخانه شدن که امضای دفترخانه مال اون ها نیست و جعل شده است.
به خاطر جعل امضا از دست من شکایت کردن و این که ممکن هست اون موقع امضا های الکی زده باشن که مال خودشون نباشه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر ادعای سنگینی است و اثبات آن دشوار به احتمال بالا رد میشود