مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار

با سلام و عرض ادب. تماس با فوریت های 110، جهت حکم جلب سیار و ورود به مخفیگاه محکوم علیه را گرفتم و مامور کلانتری در محل حاضر شده و با رعایت موازین شهروندی ورود به مخفیگاه انجام شد که توسط مامور کلانتری اعلام شد که متهم بیمار کرونایی است و تحت قرنطینه خانگی می‌باشد. تماسی هم با رئیس کلانتری گرفت که ایشان هم ممانعت به عمل آورده و دستور دادن انتقال میسر نمی باشد. سوال من این است که آیا یک متهم که ممکن است دوباره مرتکب جرم شود، چرا بدون هیچ ادله و یا تعهدی ایشان را رها نمودند؟ تکلیف من چیست؟ راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

حکم جلب فرد در صورت ابتلا به بیماری کرونا حکم جلب سیار ورود به مخفیگاه حکم جلب بیمار کرونایی حکم جلب سیار حکم جلب کرونا