مشاوره حقوقی رایگان - استخدام اینترنتی

سلام، وقتتون بخیر. من چند وقت پیش با یک شرکت که استخدام اینترنتی غیر حضوری داره آشنا شدم و مبلغ 35000 تومان دادم و ثبت نام کردم. برای کار جذب استخدامی که پورسانت بگیرم و کلی تبلیغ کردم. امروز یک نفر اومد پی وی و کلی حرف زد و گفت اسکرین شات چت، همه چی و بلاک کردنت رو دارم و به پلیس فتا شکایت میکنم و آیدی رو ثبت کردم. ( اکانت تلگرام من شماره مشخص نیست فقط آی دی مشخص بود.) در صورتی که من بلاکش نکردم و کلی تهدید کرد. من هم راستش ترسیدم و آیدی رو پاک کردم و اکانتم هم کامل پاک کردم. به نظرتون مشکلی واسم پیش میاد؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگه شرکت مرتکب کلاهبرداری شده و شما هم تبلیغی انجام دادین بله با پاک کردن اون موارد هم میشه شماره شما رو پیدا کنن و ازطرف مقام قضایی دستور حضور شما داده بشه