مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

سلام. بنده نماینده فروش محصولات غذایی بودم. در یک پارتی که بار به قیمت 5 میلیون تومان ارسال شده، بعضی از آن ها خراب بود که موجب اختلاف حساب با فروشنده شدم و قبول نکرد.
در هر حال من چک ضمانت به مبلغ 15 میلیون تومان پیش فروشنده داشتم.
چندین بار برای رفع اختلاف مراجعه نمودم و قبول نکرد. متاسفانه از بابت خرابی، مدرکی هم ندارم.
حال از طریق وکیل چک ضمانت را نیز به اجرا گذاشته آیا قابلیت وصول دارد؟
چه باید بکنم

پاسخ ها :

یک وکیل

شرکت فروشنده میتواند چک را به اجرا بذاره
منتها شما میتواند با شکایت بدادگاه و اثبات اختلاف جلوی عملیات اجرایی چک را در صورتیکه ادعای اختلاف را اثبات کنید
متوقف نمایید
در صورت نیاز به مشورت بیشتر
تماس بگیرید
قبلا پیام بفرمائید