مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

سلام، وقت بخیر. من اسفند 97 دادخواست مهریه دادم. چهار روز بعد از درخواستم، همسرم ماشینش را به اسم مادرش زده است. رای محکومیت وی به پرداخت مهریه اسفند 98 داده شده است. من دادخواست فرار از دین دادم که قاضی به رای وحدت رویه فروردین 98 استناد کرد و درخواست بنده را رد کرد. در صورتی که زمانی که شوهرم ماشینش را به اسم مادرش زده، این عمل جرم حساب میشده است و قبل از رای وحدت رویه بوده است. آیا رای وحدت رویه عطف ما سبق است؟ آیا من میتوانم اعاده دادرسی کنم؟

پاسخ ها :

فرار از دین مهریه بعد از دادخواست رای وحدت رویه 774 فرار از دین عطف به ماسبق شدن حکم فرار از دین رای وحدت رویه مهریه