مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن رسید پول پرداختی

سلام. من چند سال پیش خودروی سواری خریدم که یک فقره چک به مالک ماشین که سند به نامش و دستش نبود، دادم. قرار شد مبلغ چک را به بنگاه پرداخت کنم و سند ماشین بگیرم. بعد مالک قولنامه ای چک را به من بده که الان مدت 5 سال هست چک را برگشت زده و من هم پول را به بنگاه پرداخت کردم و سند ماشین را گرفتم. اما بنگاه دار رسید پول را به من نمیده که ببرم دادگاه محکومیت چک ضمانت را ثابت کنم که پرداخت شده. علیه بنگاه دار و مالک قولنامه چه درخواست هایی بدهم که چکم را پس بگیرم؟ جلوی حساب هایم آزاد کنم تمام بشه بره؟

پاسخ ها :

حمید بادله

حمید بادله :

استان :

با سلام
اگر در مبایعه نامه مواردی که اساره فرمودین قید شده باشه با توجه به اینکه سند را دریافت نمودید نشان از انجام تعهد توسط شما دارد فیش واریز وجه به حساب بنگاهی هم مکمل آنست میتوانید سکایت خیانت در امانت علیه بنگاهی و مالک و کسی که چک را برگشت زده مطرح کنید