مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

سلام. من 180 میلیون تومان سفته بدون تاریخ دارم. واخواست بدهم یا دادخواست؟ کسی که سفته را داده پسر جوانی است بدون مال و از زندان میترسد. در صورت دادگاهی شدن پول را میدهد. از چه طریقی زودتر به پولم میرسم؟
پسر مورد نظر با فرد دیگری هم این کار را کرده که پول طرف را بعد از دادگاه داده و مختومه شده. میتوانم به جرم کلاهبرداری هم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

واخواست سبب ایجاد تجاری بودن می کند دادخواست مطرح کنید کلاهبرداری عناصر جداگانه دارد ولی طاهرا شما حقوقی باید مطرح کنید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. بحث واخواست مثل برگشت چک است. در نهایت چه واخواست کنید و یا نکنید، اقدام از طریق دادخواست قضای لازم هست.. واخواست هزینه های مخصوص به خود را دارد.