مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ارائه دادخواست اصلی بعد از صدور قرار تامین

با سلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان محترم حقوقی
بنده سه فقره سفته به مبلغ کل 450میلیون تومن از شخصی دارم. با وجود سر رسید از دادن وجه خود داری کردن و بنده بعد از واخواست سفته ها در ابتدا از دادگاه حقوقی از طریق دادخواست به خواسته تامین خواسته توقیف اموال خوانده ؛دادخواست دادم که پس از ارجاع به شعبه 8حقوقی دادگاه حقوقی شیراز قرار تامین صادر شده. تاریخ صدور قرار تامین در سامانه ثنا 1399/10/14ثبت شده اما تاریخ ابلاغ به بنده تاریخ 1399/10/21 بوده. حال سوالات بنده اینه که مهلت 10روزه ارایه دادخواست اصلی از تاریخ ابلاغ محاسبه میشه یا صدور قرار تامین ؟
2-دادخواست اصلی رو روی همون پرونده دادخواست بدوی بزارم.یا دادخواست اصلی باید با پرونده جدید ثبت بشه ؟
3-عنوان دادخواست اصلی رو رییس محترم شعبه 8 که قرار تامین رو صادر کرده توی دادخواست بنویسم. منظور اینکه به همون شعبه دادخواست ارایه بدم یا به ریاست کل دادگاه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
1-مهلت ارسال وطرح دعوای اصلی ده روز از تاریخ صدورقرارتامین خواسته است
2-دعوای اصلی رو به موجب برگ دادخواست جداگانه مطرح کنید ودرشرح دادخواست به قرارتامین خواسته توسط شعبه... شماره پرونده .... اشاره کنیدکه پرونده اصلی هم به همان شعبه ارجاع شود
3-شماپرونده دعوای اصلی رو که ارسال کنید به همان شعبه دادگاه ارجاع میشود