مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازماندگان

با سلام.
مادر من مستمری بگیر تامین اجتماعی بودن و دو سال پیش فوت کردن.
بعد از دو سال اقدام به برقراری مستمری ایشون برای وراث کردیم ولی سازمان تامین اجتماعی میگه که حقوق اون دو سال به ما تعلق نمیگیره و فقط از تاریخ اقدام محاسبه میشه.
آیا این حرف درسته؟ راهی هست که بشه اون دو سال رو دریافت کرد؟
ممنون

پاسخ ها :

حقوق مستمری مادر به فرزند مستمری مادر مستمری بازماندگان مستمری