مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام من به مدت هفت ساله از همسرم جدا شدم. الان 4 ساله که با برادرم از حقوق مستمری مادرم استفاده میکنیم مادرم فوت شده و حقوق بین ما تقسیم شده. میخواستم ببینم داداشم بعد پایان هجده سال اگه حقوقش قطع بشه من میتونم پیگیر بشم حقوقشو بگیرم و چه کاری باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام در صورت مجرد بودن و عدم وجود شغل می توانید اقدام کنید و به شما با این شرایط تعلق میگیرد