مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با موتور سیکلت

سلام. من در خیابان اصلی در حال رانندگی بودم و باید میپیچیدم داخل فرعی که سرعتم را کم کردم و با زدن راهنما و چک کردن آینه ها آرام شروع به پیچیدن کردم. یک دفعه یک موتور از سمت راست من به در عقب ماشینم برخورد کرد. من مقصر هستم یا موتور؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. در صورت تصادف افسر راهنما یی باید نظر بدهد که نظر ایشان ملاک عمل است.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم