مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

سلام، خسته نباشید. یک تصادف سر چهارراه اتفاق افتاد. من با ماشین و کسی ک به ماشین زده موتور سیکلت بوده سه ترکه.
چراغ چهارراه چهار زمانه است.
چراغ سبز شد من راه افتادم که مستقیم برم که یک موتوری اومد گردش به چپ کرد. جلو ماشین من رد که شد من دوباره اومدم راه بیوفتم که وسط های چهارراه بودم که یک موتوری سه ترکه با ماشینم اصابت کردن از سمت راننده و مجروح شدند. سرعتشون به حدی بالا بود که سمت راننده را از گلگیر جلو تا گلگیر عقب را له کردن. میخواسم ببینم مقصر کی میشه؟ من یا موتوری؟ در ضمن راکب موتور گواهینامه هم نداشته. ممنون میشم جواب بدید و این که مامور راهور از هر سه سوال که میکردن هر کدوم از یک سمت دیگه ای رو میگفتن.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صلاحیت کارشناس تصادفات و افسر راهنمایی و رانندگی است