مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه منزل

با سلام. من مستاجر هستم. تمام اجاره هایم را سر وقت واریز کردم و 4 سال هست که در این منزل هستم. حال صاحبحانه حکم تخلیه گرفته بود که به شورای حل اختلاف رفته و طبق مصوبه کرونا 20 درصد به رهن و 20 درصد به اجاره اضافه کرد. من هم قرض کرده و حتی اجاره 2 ماه را هم پیش گرفت. حال هنوز 20 روز از روز دادگاه نگذشته امروز 99/8/8 با مامور حکم تخلیه گرفته و تمام اساس من را به بیرون گذاشته و حتی یک ابلاغ یا یک روز مهلت دادگاه نداده. من که در همان شعبه 20 درصد رهن و اجاره را پرداختم چگونه حکم تخلیه گرفته؟ فیلمی را در حین گذاشتن اساسم به کوچه، گرفته ام. شعبه 6 اجرای احکام اصفهان چنان چه هر کدام از وکلای محترم من را راهنمایی کنند حق مشاوره و وکالتم را بپذیرند تشکر میکنم و تمام هزینه را میپردازم. چون آبروی من جلوی خانواده ام رفت.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گذشته در گذشته به فکر اینده باشید مصوبات ستاد کرونا قانون موضوعه رسمی کشور نیست