مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت عنوان شغلی

با سلام و خسته نباشید.
اینجانب به مدت 10 سال در شرکتی خصوصی با عنوان شغلی مهندس فناوری اطلاعات و ارتباطات (کارشناس IT ) مشغول به کار بوده ام که در سابقه شغلی اینجانب حسابدار رد شده است. خواستم راهنمایی بفرمایید که با شکایت کردن از کارفرما چه عواقبی پیش میاد؟ آیا حق بنده داده می شود یا نه؟

پاسخ ها :

شکایت از کارفرما به دلیل ثبت اشتباه عنوان شغلی ثبت اشتباه عنوان شغلی مغایرت عنوان شغلی با واقعیت مغایرت عنوان شغلی عنوان شغلی حسابدار عنوان شغلی کارگر کارفرما