مشاوره حقوقی رایگان - ثبت اشتباه عنوان شغلی

سلام.
من 20 سال در یک شرکت تولیدی با عنوان شغلی کارگر کنترل کیفیت سابقه بیمه دارم. عنوان شغلی و تمام قراردادها و لیست بیمه و حکم کارگزینی عنوان شغلی ام درست ثبت شده است و فقط در پرونده پزشکی ام موقع انجام آزمایشات ادواری دکتر عنوان شغلی من را اشتباه نوشته است و وقتی که برای سختی کار و بازنشستگی اقدام کردم تامین اجتماعی برای من 15 تا عنوان شغلی استخراج کرد از جمله عنوان شغلی که در پرونده پزشکی اشتباه درج شده و من نمیدانستم. این عنوان شغلی سختی کار او قبلا رد شده بوده یعنی مورد تایید قرار نگرفته است و مابقی 14 عنوان شغلی ام تایید شده است. حالا تامین اجتماعی با استناد به پرونده پزشکی ام و آن عنوان شغلی اشتباه مانع بازنشستگی من شده و حدود یک سال است که دوندگی میکنم. آیا پرونده پزشکی قانونا میتواند سندی برای عنوان شغلی باشد؟

پاسخ ها :

ثبت اشتباه عنوان شغلی عنوان شغلی بازنشستگی تامین اجتماعی بازنشستگی