مشاوره حقوقی رایگان - مصالح حاصل از تخريب ساختمان

با سلام.
در قرارداد متر مربع زير بنا با تعديل پيمانكار از محل پروژه بازدید به عمل آورده و قيمت پيشنهادي را لحاظ كرده است. موضوع پيمان تخريب و نوسازي است و در هيچ قسمت از قرارداد منعقده ( نقشه ها و ساختار شكست كار و مشخصات خصوصي و موافقت نامه قيد نشده است و مصالح حاصل از تخريب متعلق به كيست پيمانكار يا كارفرما؟ همچنين در برآورد منظم به پيمان ساختمان موجود براي تخريب اجري و بنايي لحاظ شده است و ساختمان فعلي اسكلت فلزي است و در ماده ١٢ موافقت نامه مصالح حاصل از ضايعات در سازه نگهبان قيد شده متعلق به كارفرما است ولي در ساختمان اصلي قيد نشده است.
آيا كارفرما مي تواند مصالح حاصل از تخريب را متعلق به خود بداند؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

مصالح حاصل از تخریب متعلق به کارفرماست مگر اینکه در قرارداد غیر از این قید شده باشد