مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در استفاده از پارکینگ

محل پارک خودرو من و یکی از همسایه ها در جوار هم است اما نحوه پارک کردن همسایه همیشه باعث صعوبت در پارک خودرو من میشود. همسایه به اعتقاد خود اندازه گذاری ناعادلانه ای هم انجام داده و روی دیوار خط کشیده است ! و خودرو خود را هم مماس با آن پارک میکند.
اعتراضهای چند ساله من جواب نداده.
مدیر ساختمان هم بدلیل رفتارهای تند و حتی درگیری چند باره آن همسایه با سرایدار و همسایه ها پا در میانی نمیکند.
لطفا راهنمایی کنید.
خودروی نامبرده تندر است و من بدلیل بد پارک کردن آن همسایه، جز ماشین کوچک مثل 206 ماشین دیگری نمیتوانم در پارکینگم پارک کنم.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام شما میتوانید از ایشان با عنوان مزاحمت در دادسرای محل طرح شکایت نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ایشان مزاحمتی ندارد،درواقع جای خودروی خودپارک میکند،لیکن جای دوتاپارکینگ هردوباریک میباشد