مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در کار و سرمایه

با سلام.
بنده سرمایه گذار هستم و مبلغی بابت سرمایه آورده ام جهت خرید و فروش ماشین دوستم نیروی کار است یعنی سرمایه از من، کار از او. خواستم بدونم چند درصد از سود حاصل از فروش هر معامله سهم من است و آیا در ضرر هم شریکم؟

پاسخ ها :

نحوه محاسبه سود و زیان در شراکت شراکت در کار و سرمایه نحوه تقسیم سود در شراکت تقسیم سود در شراکت شراکت در کار سود در شراکت ضرر در شراکت شراکت کاری شراکت