مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سود و زیان

سلام وقتتون بخیر
بنده بوتیک لباس بانوان دارم، یکی از دوستان مبلغی رو به من واگذار کردن که باهاش لباس بخرم و بفروشم. ما یک قرارداد شش ماهه بین هم نوشتیم که تو این قرارداد ذکر شده که هر دو طرف در سود و زیان به طور مساوی شریک هستن. الان بعد از شش ماه مقداری از لباس ها باقی مونده که فروش نرفته و مهلت قرارداد ما به اتمام رسیده و ایشون اصل پولی که ابتدا دادند رو میخواهند. البته ایشون سود اون مقداری که فروش رفته رو گرفتند. الان تکلیف این لباس های باقیمانده چی میشود؟ زیانش چطور باید حساب بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بستگی به توافقات حاصله دارد
در صورت اختلاف موضوع به کارشناس مربوطه سپرده خواهد شد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
طبق قرارداد منعقده عمل کنید .
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه در قرارداد منعقده بین طرفین آمده ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع کارشناسی می‌شود ایشان در باقیمانده اجناس نیز شریک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که توافق شده باید عمل بشه.
شما باید در قرارداد قید می کردید که در صورتی کل لباس ها به فروش نرفت به چه نحو باید حساب بشه.
به هر حال شما باید کل پول را پس بدهید و اجناس باقی مانده متعلق به شما این و سود لباس هایی که فروختید باید واریز بشه و سود الباقی را بعد از فروش می توانید در آینده پرداخت کنید.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر در توافق نیامده مشترکا متعلق به همگی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل از تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خقی بر اصل پول ندارند مگر در قرارداد ضمن عقد خارج لازم ذکر شده باشد