مشاوره حقوقی رایگان - قانون آپارتمان

سلام و وقت بخیر خدمت شما
مشکلی که بنده دارم اینه یک واحد مسکونی در یک شهرک داریم دارای پارکینگ قید شده در سند
حالا اومدن یه قانون تصویب کردن که هر ساکنین فقط دو خودرو میتوانند به محوطه شهرک بیارن
شهرک فضای بسیار بزرگی دارد (به غیر از پارکینگ هایی که هستن)
شهرک دارای بیش از 13 مجتمع میباشد که سر جمع 113 واحد مسکونی هست
حالا اومدن قانون گذاشتن هر ملک فقط دو ماشین میتواند داخل بیاورد یکی داخل پارکینگ و دیگر در محوطه و بقیه ماشین های باید بیرون شهرک پارک کنند که حدودا 300 متر تا خانه راه است
و از آن جالبتر مهمون اگر بخواد بیاد باید ماشینشو بیرون از شهرک پارک کند حق ورود به شهرک را ندارد ؟
یه سوال آیا کار اینا قانونی است ؟؟؟
و جالبتر از اون اومدن تگ هوشمند دادن که برای هر خوردو 32 هزارتومان پول دریافت میکنند و بنده رفتم پرسیدم قیمت هر تگ 2 هزار تومان میباشد
دیروز با اعضای هیت مدیره صحبت کردم گفتن قانون این اختیار رو داده به ما که ماشین راه ندیم داخل شهرک اونم با این وسعت جا
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
مستندا به بند پ ماده 11 از ایین نامه قانون تملک اپارتمان ها اتخاذ تصمیم نسبت به اداره امور ساختمان با مجمع عمومی بوده و نه هیئت مدیره بلکه هیئت مدیره ملزم به اجرای آن تصمیمات است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما می توانید بر علیه تصمیم گیرندگان طرح دعوی نمایید.یاالله