مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بيشتر سقف بيمه

سلام.
با دنا زدم به ماشين سراتو كه در پارك بود. جلو و پشت ماشينش آسيب ديد. حدودا ٥٠ ميليون. سقف بيمه ى من ١٦ ميليون هست. سراتو هم بيمه بدنه داشته. مابقى خسارت رو چطور بايد پرداخت كرد؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.با توجه به این که قیمت سراتو بالاتر از قیمت خودرو متعارف میباشد.کل مبلغ 50 تومان قابل دریافت از طرف مالک سراتو نمیباشد.در حال حاضر قیمت خودرو متعارف 220 میلیون تومان هست که مبلغ دریافتی زیاندیده به نسبت قیمت سراتو به قیمت خودرو متعارف قابل جبران است.در اینصورت مالک سراتو جهت دریافت مابقی مبلغ خسارت باید از بیمه بدنه استفاده نماید.