مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت بیشتر از سقف تعهدات بیمه

سلام،یک تصادفی من کردم سقف بیمه من تا 30 میلیون بوده ولی خسارتی که به ماشین زیان دیده وارد شده 35 میلیون شده 5 تومن از سقف بیمه من بیشتر هست و حالا با طرف صحبت کردم که مهلت بدهد تا برای او جور کنم ،ولی قبول نکرده میگه یا الان باید بدهی یا میرم شکایت میکنم دوروزه ماشینت رو میخوابونند.میخواستم بدونم تواین شرایط ماشینو میخوابونن یا باید برم دادگاه بعد دادگاه و اگر دادگاه باید بریم آیا میشه از دادگاه مهلت گرفت برای پرداخت؟ایا می‌تونه دستور توقیف بگیره؟یا باید قبلش دادگاه بریم؟

پاسخ ها :

پرداخت خسارت بیشتر از سقف تعهدات بیمه پرداخت خسارت تصادف خسارت تصادف تصادف