مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت بیشتر از سقف تعهدات بیمه

سلام
من مسئول ترابری یک شرکت هستم
مدتی پیش یکی از رانندگان ما با خودرویی تصادف نمود که مالک خودرو عنوان نموده مبلغ خسارت وارده بیشتر از سقف بیمه خودرو می باشد
حال سوال من این است که مسئول پرداخت مابه‌التفاوت این خسارت به عهده راننده مقصر یا مالک خودروی مقصر میباشد

پاسخ ها :

پرداخت خسارت بیشتر از سقف تعهدات بیمه مطالبه خسارت بیش از بیمه خسارت تصادف خسارت تصادف رانندگی