مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه

با سلام
بنده یک ماه و نیم دیگه مدت قرارداد اجاره مغازه به اتمام میرسه ولی موجر میگوید پول پیش ندارم و باید یکی بیاد تا پولتونا بدم من از شش ماه پیش بهش گفتم به خاطر شرایط کرونا و ... تا اخر قرارداد میمونم ولی سر موعد پولما میخوام من به عنوان یک مستاجر چه حقوقی دارم در صورت عدم پرداخت رهن در موعد مقرر، ایا میتونم وسایلم را داخل مغازه بزارم باشه و هر وقت سفارش دارم بردارم ببرم داخل مغازه کار نکنم تا پولم را بده اگر داخل قرارداد دستی تایید شده مهر و امضا توسط هییت مدیره پاساژ خسارت تاخیر ودیعه مطرح نشده باشه چه کار میتونم برای ضررهای احتمالی بکنم و اجاره اخرم تاریخ اتمام قرارداد هست. چک دارم پیشش میشه پرداخت نکنم و برق و تلفن را تسویه نکنم بعد ازمبلغ رهن برداره؟ ادعایی برای موجر مطرح نمیشه ؟ در ضمن مستاجر قبلی هم ازش شاکی و طلبکاره و مالک محل کارشا تغییر داده و در قرارداد یه رقم کد ملی کم نوشته متاسفانه الان فهمیدیم

پاسخ ها :

سید علی صادقی

سید علی صادقی :

استان :

اظهارنامه اس به موجر بدهید که درتاریخ انقضای قرارداد آماده تحویل مغازه درازای دریافت وجه الرهانه هستم.درصورتیکه شما اظهارنامه دادید و موجر پول شما را نداد تا زمانیکه ودیعه را نگرفتید میتوانید یه تصرفات خود ادامه دهید.ماده 4ق.ر.م.م.