مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت با فرزند پسر بالای 7 سال

با سلام و درود بیکران خدمت عزیزان
من حدود دو ساله که از همسرم جدا شدم و یه پسر دارم که دیگه حضانتش با من هست. می‌خوام چند ماه دیگه مهاجرت کنم بصورت قانونی. سوالم این هست که آیا مادرش می‌تونه اجازه نده من پسرمو ببرم ؟ و اینکه اگه می‌تونه این کار رو کنه از لحاظ قانونی آیا بنده هم میتونم بصورت قانونی کاری کنم که بتونم پسرمو با خودم ببرم ؟ ممنونم از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد اذن پدر براي گذرنامه و خروج از كشور در اسنادرسمي بگيريد