مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج دخترم با حضانت مادر

سلام دخترم 10 سالشه و حضانتش تا 15 سالگی توسط دادگاه بهم داده شده ،پدرش 3 سال میشه که نیومده ملاقات و نه نفقه پرداخت کرده،حالا منه مادر تصمیم به مهاجرت دارم و دخترم قبلا پاسپورت داشته و اعتبارش تموم شده،هرچی هم به پدرش پیغام و زنگ میزنه که بره محضر و اجازه بده کلا جوابگو نیست،حالا من چه کار میتونم کنم؟ از نظر تحصیل و ادامه زندگی در آلمان خیلی بیشتر به صلاحش هست .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای خروج از کشور فرزندتان و نیز اخذ پاسپورت نیازمند اذن همسرتان می باشید بهتر است در این خصوص با ایشان تراضی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای گرفتن پاسپورت و خروج از کشور ، نیاز به موافقت پدر میباشد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود باید اگر پدر موافقت نمیکند علیه نامبرده طرح دعوا نمایید گرچه احتمال موفقیت کم است
مگر شخص لجبازی نماید راه دفاع وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام علی ایحال برای خروج از کشور اذن ولی قهری لازم است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در جریان بوده اید می توانید تقاضای فصل نمایید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست تایید فسخ

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما حکم حضانت قانونی دارید می توانید آن را ارائه دهید و اگر باز هم از شما نپذیرفتند دادخواست مجوز خروج از کشور دهید