مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند بعد از مهاجرت

با سلام و‌احترام
من دو فرزند پسر دارم یکی 9 ساله و دیگری 5 سال و نیم ، شوهر من بسیار فرد عصبی و بداخلاقی هست حتی بچه ها را تنبیه بدنی میکنه بسیار خودخواه و عصبیه اما متاسفانه در برخورد با آدمهای بیرون از خونه اصلا به این شکل نیست و کمتر کسی میتونه باور کنه ایشون همچین اخلاقایی داشته باشه از ابتدای ازدواج من همه بداخلاقی ها بددلی ها بددهنی ها خودخواهی هاش رو تحمل کردم به امید خوب شدن اما متاسفانه بدتر هم شد در حال حاضر ما برای مهاجرت اقدام کردیم و منتظر ویزا هستیم بنده هم حق طلاق دارم و هم مهریه بالا دارم (به علت خیانت اوایل ازدواج حق طلاق رو گرفتم همراه با مهریه که با این شرایط من ایشون رو بخشیدم ) حالا اگر بخوام جدا بشم میتونم اگر ایشون راضی بشه با بخشیدن مهریه حضانت بچه ها رو بگیرم؟ و با خودم ببرم کشور دیگر یا اینکه فقط داخل ایران میتونم حضانت بچه ها رو داشته باشم
با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
درصورت توافق نسبت به این امر ورضایت پدر امکان پذیرهست .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت این موضوع راهکار مناسب حقوقی وجود دارد ومیتوانید با بذل مهریه حصانت بجه ها را بگیرید توصیه میشود از پنل مشاوره تلفنی برای راهکار مناسب حقوقی تماس بکیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به توافقات شما بستگی دارد ولی فرزندان برای خروج از کشور قطعا نیاز به اجازه محضری همسرتان دارند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

فرزندان برای خروج از کشور قطعا نیاز به اجازه محضری همسرتان دارند