مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام بنده سال 98.11.13 یک خودرو نیسان خریدم فروشنده سه ماه معطل کرد وکالت داد وقتی رفتم تعویض پلاک معلوم شد اتاق و شاسی تعویض سیلندر دستکوب است شکایت کردم دادگاه ثمن معامله و حق وکیلو محکوم کرده من چکار می تونم بکنم الان همان مدل 120000000تومان قیمت داره می تونم به دلیل تدلیس در معامله شکایت کنم می تونم نتیجه بگیرم

پاسخ ها :

خسارت فسخ معامله اتاق تعویضی فسخ معامله خودرو به دلیل تدلیس تدلیس در معامله خودرو فسخ معامله خودرو خودرو