مشاوره حقوقی رایگان - فریب در معامله تدلیس

سلام در قبال خرید خودرو مبلغ 45 میلیون تومان چک دادم ولی متاسفانه مال معیوب بوده موتوری هم اتاقی بابت موتور 6 میلیون هزینه کردم خواسته فروشنده که بر فلان تعمیرگاه صفر تا صد باما متاسفانه بعد تعمیر زیر بار نرفت اتاقی تعویض بود تماس های مکرر با فروشنده جهت پس گرفتن مال برگرداندن وجه پرداختی و لاشه چک زیر بار نرفت من هم جای چک را پر نکرده و برگشت خورد البته به عنوان کلاهبرداری قبل از موعد چک آن را مسدود نمودم اظهارنامه رسمی مبنی بر اینکه این معامله فسخ و طی جلسه داوری حل و فصل شود و با توجه به اینکه چک مورد معامله را شخص ثالث برگشت زد پدر خانم فروشنده چ‌گونه ذینفع چک نبوده برای اینجانب اجراییه گرفتن و بنده با توجه به اینکه در عقب مانده کلاهبرداری شده شکایت تدلیس نمودم و در پرونده اجراییه گذاشتم و طی صحبت با قاضی میگویند این سند تجاری است باید پرداخت شود حتی اگه کلاهبرداری بوده باشد به نظر شما اساتید محترم شکایت تدلیس و نظر به امر کارشناس و استرداد لاشه چک نمودم این معامله فسخ میشه بازهم باید مبلغ چک را پرداخت کنم واقعاً متضرر شدم ممنون میشم اگر کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید مبلغ چک را پرداخت کنید و در مقابل دارنده چک نمیتوانید به ایراد معامله استناد کنید ولی در صورتی که طبق حکم دادگاه حکم کلاهبرداری و یا فسخ قرارداد داده شود شما میتوانید وجه چک را از قروشنده مسترد کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد