مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت

با سلام وخسته نباشید بنده خانه در مشهد خریداری کرده ام که این ملک قبلا با ملک کناری یک‌باب خانه ای کامل با سند شش دانگ بوده ولی مالک با تغییراتی خانه را به دو خانه ای جدا همراه با امتیازاتی جدا تبدیل کرده است که تنها مشکل این دو خانه دیواری مشترک در بین این دوباب منزل مسکونی است حال من میخاهم سه دانگ از منزلی که خریداری کرده ام را به نام خودم بزنم (وکالت تام از فروشنده دارم) آیا این دیوار مشترک برای اجرا سند باید برداشته شود و دو دیوار جدا گذاشته شود یا نه به همین صورت سه دانگ را بنام من سند میزنن؟ ممنون از شما بابته زحماتتان در این سایت

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
در تنظیم سند هیچ اشکالی وجود ندارد و میتوانید به نام خود سند بزنید, وضعیت ملک از هر لحاظ در سند آن مشخص خواهد شد .