مشاوره حقوقی رایگان - خرید و حمل مشروبات الکلی

سلام و عرض خسته نباشیدخدمت شما و همکارانتان من سرباز هستم و از انجایی که راننده بودم و خارج از یگان نیز تردد داشتم چندتن از سربازان دیگر به من پیشنهاد دادن که برایشان مشروبات الکلی بیاورم من قبول نکردم تا اینکه برای عروسیه خودم مرخصی گرفتم این دو سرباز از داخل پادگان هرروز به من زنگ زده و درخواست مشروب میدادند تا اخر به ناچار درخواستشان را قبول کردم و خریدم فردای ان روز به من زنگ زدند گفتند که مشروب را بیاور درب یگان ما میایم ازت میگیریم من هم که لباس شخصی بودم اینکاررا به ناچار انجام دادم و قضایی یگان با لباس شخصی به بنده دستبند زدند و مرا معرفی به مراجع قضایی (دادسرانظام) نمودند من بعد چند جلسه بازپرسی با فیش حقوقی 10میلیون و اون یکی سربازان هم هرکدام با 5میلیون ازاد شدند تا روز دادگاه روز دادگاه تا قاضی شنید من لباس شخصی بودم مرا ارجاع به دادگاه انقلاب محل جرم داد الان 10ماه از قضیه میگذره امروز رفتم پیگیر شدم گفتند نامتو زدیم دادسرا نظام
سوال بنده اینه جرم من چیه؟ تا حالا سوسابقه هم نداشتم؟ سوسابقه میشه برای من؟ مشروب هم یک و نیم لیتری دست ساز بود ممنون

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جرمتان که معلوم است.بلی.باید دید رأی چی هست؟یاالله

پرسشگر :

یعنی الان برای من سوسابقه میشود؟راهی نداره که سوسابقه نشود؟بنظرتون رای دادگاه معقولش چیه؟

اصغر  بهمن آبادي

جناب آقای اصغر بهمن آبادي :

جرم شما نگهداری مشروبات الکلی می باشد . و مجازات آن سه تا ششماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق تعزیری می باشد. قاضی می تواند با توجه به در نظر گرفتن شرایط سنی شما و اینکه شما سابقه ی کیفری نداشته باشید در مجازات شما تخفیف قایل شود.