مشاوره حقوقی رایگان - خيانت در امانت

سلام و خسته نباشيد يه نفر به من ١٢ فقره چک داده بود بابت خريد گوشي كه هيچ كدام پاس نشد و به من يه چک در وجه ضمانت به مبلغ ١٢٠ ميليون تومان داد كه تا ٤ ماه چكها رو نگه دارم برگشت نخوره و به امانت نامه از شاگرد من دريافت كرده كه يه فقره چک از بابت تضمين وصول ١٢ فقره چك تا تاريخ فلان امانت هست من بعد از ١ ماه كه از زمان مذكور گذشت به چكها برگشت زدم و چون ديدم نميتونم كاري كنم ٦ ماه بعد اون چك ضمانت برگشت زدم كاره من خيانت در امانت هست يا نه

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما می‌بایست ابتدا 12 فقره چک را مطالبه می‌کردید و ایشان را الزام میکردین که ضرو زیان حاصله و مبلغ مطالبه را پرداخت کند. برگه زدن و مطالبه چک ضمانتی در بدو امر خیانت در امانت است