مشاوره حقوقی رایگان - شرایط حضانت پسر 15 ساله

پسر 15 ساله هستم 10 سال است که پدر و مادرم از هم جدا شده اند یعنی زمانی که که 5 ساله بودم مادرم در انگلستان زندگی می کند و من تحت سرپرستی پدرم هستم. هم اکنون می خواهم که ادامه زندگی خود را با مادرم داشته باشم ولی پدرم پاسپورت من را برای انجام کارهای قانونی در اختیار من قرار نمی دهد. تمام فامیل مادریم در ایران هستند و پدر بزرگم فوت کرده است. می خواستم بدانم چطور می توانم از حضانت پدرم خارج شده و تحت سرپرستم مادر یا خانواده مادریم قرار بگیرم تا بتوانم کارهای لازم جهت ادامه زندگی پیش مادرم بروم. در ضمن خاله من دارای وکالت تام الاختیار از ماردم می باشد.

لطفا راهنماییم نمایید.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.حضانت شما با سنتان به پایان رسیده.شما ی توانید با گرفتن گواهی رشد از دادگاه(توسط وکیل)گذر نامه اخذ وبه مادرتان بپیوندید.یاالله

پرسشگر :

آیا ممنوع خروجی من که توسط پدرم لحاظ شده بطور خودکار باطل می شود یا کماکان ممنوع خروج می مانم ؟

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

یا گوآهی رشد اژ دلدگاه یا 18 سا ل تمام

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

با مراجعه به دادگاه درخواست
گواهی رشد بدهید اگر شرایط
را دادگاه احراز کند حکم رشد
صادزکند شما مستقل میشوید