مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راننده فحاش

سلام من و مادرم دیروز پیاده داشتیم توی خیابان ایرانشهر راه میرفتیم ‌که یه آقایی شروع به فحاشی به مادر بنده کرد و وقتی جوابش رو دادم پیاده شد و من و مادرم رو تهدید کرد و گفت زیرتون میکنم و میخواست منو بزنه که مردم جلوش رو گرفتن.
چه کاری میشه انجام داد که این آدمای بیمار دیگه برای مردم مزاحمت ایجاد نکنن
من از پلاک ایشون عکس گرفتم میخواستم بدونم چطور میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

طيبه السادات  اذري مهر

طيبه السادات اذري مهر :

سلام به جرم فحاشي و تهديد وتوهين شكايت بفرماييد دونفر شهود هم به عنوان دليل معرفي كنيد