مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

با سلام بنده خودرویی خریداری کردم که صاحب سند در محضر حاضر نشد و در شورای حل اختلاف شکایت کردم رای به نام بنده صادر شد و من در این حین ماشین را به نفر دیگری فروختم و پلاک را به نام شخص زدم حال دادگاه به خاطر اینکه پلاک بنامم نیست سند نمیزند. حتی با رضایت من بنام خریدار بعدی هم نمیزند. آیا راهی وجود دارد بدون اینکه تعویض پلاک انجام شود سند مستقیم بنام خریدار بخورد (کسی که من ماشین را به او فروخته ام و پلاک بنامش است)؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام چاره‌ای نیست جز این که خریدار جدید نیز مبادرت به طرح دادخواست علیه شما و ایادی قبلی بنماید و رای جدید اخذ کند

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

معامله خود با خریدار جدید را فسخ و به حالت قبل برگردانید و حکم را اجرا کنید.دراین حالت حکم قابل اجرا نیست