مشاوره حقوقی رایگان - نقض قرار منع تعقیب و جلب به دادرسی توسط کیفری 2

سلام خسته نباشید تاریخ نقض قرار 99/3/31 ابلاغ شده است ( پرونده کلاهبرداری و متهم از آبان 97 فراری است) دادیاری که موظف به اوامر دادگاه در این زمینه است در تاریخ های 99/6/2 و 99/7/5 برای متهم به ترتیب احضار و ابلاغ ارسال کرده است . سوال بنده این هست که بعد از نقض قرار تا مشخصا ارسال پرونده برای جلسه رسیدگی معمولا تخمینی چه مدت زمان لازم است ؟ سپاس از وقتی که می گذارید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در خواست صدور برگ جلب سیار بده به دادسرا ، ودادسرا تا پاسخی برای ایرادات دادگاه پیدا نکند، نتیجه را ارسال نمیکند.