مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت بلاعزل

با سلام بنده خودرویی با کسی معامله کردم و چون خودرو لیزینگی بود و بخاطر اقساطش توقیف شده بود به یک نفر که خریدار بود توافق کردم که در قبال پرداخت بدهی های خودرو و تمامی دیونات متعلقه را پرداخت نموده و خودرو را بنام خود بکند و در این مورد وکالتنامه بلاعزل هم دادم بطرف حال یارو بدون پرداخت ریالی از اقساط و با جعل و کلاهبرداری ماشین را رفع توقیف کرده و ماشین را از پارکینگ ترخیص کرده و فرار کرده در صورتیکه تمامی بدهی ها همراه با تاخیر و دیرکرد همش متوجه من شده است آیا در این موارد میتوان وکالتی که در مورد انجام کارهای ماشین بهش ارایه کرده بودم که بلاعزل هم بود ابطال کرده و تقاضای استرداد ماشینمو بکنم؟ در چنین مواردهای کلاهبرداری میشود وکالتنامه را نقض کرد؟؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

در چنین مواردی معمولا در فرمت‌های دفاتر اسناد رسمی نوشته می شود موکل ضمن عقد خارج لازم حق عزل وکیل را از خود سلب و ساقط نمود در حالی که در واقع هیچ گونه عقد خارج لازم ای در بین نمی باشد لذا می‌توان با استناد به همین امر دادخواست ابطال شرط بلاعزل بودن وکالت نامه را به دادگاه مطرح کرد و پس از اخذ حکم نسبت به عزل وکیل اقدام نمود