مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بیماری جنسی

سلام بنده خانمی 35 ساله هستم که در تاریخ 93.11.28 عقد کردم.حدود 8 ماه بعد متوجه ظهور علایم بیماری زگیل تناسلی در بدنم شدم به دکتر مراجعه کردم و پزشک راه انتقال و جنسی اعلام کرد همسرم اظهار بی اطلاعی کرد از بیماریش و گفت برامدگیهای روی التش مادرزادی هستند. این بیماری درمان نداره و منجر به سرطان رحم میشه. چندی قبل برگه ای از دفتر خاطرات همسرم پیدا کردم که توش نوشته بود سال 87 حدود 6 سال قبل از ازدواج ما ایشون لیزر کرد زگیلهاشو یعنی از بیماریش کاملا مطلع بوده الان میخوام بدونم که من با شکایت چه خسارت و غرامتی جدا از نفقه و مهریه میتونم ازش بگیرم. ممنونم از راهنماییتون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درهرحال شما می توانید ازایشان شکایت کیفری وحقوقی مطرح کنید

پرسشگر :

ممنونم ازینکه وقت گذاشتین و پاسخ بنده رو دادین.خواستم بدونم با شکایت من ایشون محکوم میشه من میتونم از دادگاه بخوام که پرونده پزشکیشو دربیارن.اصلا همچین چیزی امکان داره.یا برگه دفترخاطراتش مدرک مستدلی هست.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازدادگاه تقاضای استعلام ازپرونده پزشکی نمایید