مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام وقتتون بخیر
راستش من خانومم تقریبادوسال پیش ک عقدکردیم دچاربیماری زگیل تناسلی بودش ومنم بعدچن وقت درگیرشدم الان بعده اینهمه سال رفته تقاضای طلاق کرده وهردومون درگیریم وبهم تهمت زده ک من اول درگیربودم نمیدونم الان چیکارکنم ممنون میشم راهنماییم کنیم من نمیدونم چجوری جواب سوالموبفهمم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نمیتوان تشخیص داد که کدامیک ابتدا بیماری داشته است ، اگر هر دوی شما در گیر زگیل هستید تحت این عنوان نمی‌تواند تقاضای طلاق نماید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت این عنوان نمی تواند از شما طلاق بگیرد و متاسفانه راه اثباتی نیز برای شما وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تحت عنوان زگیل تناسلی قابل طلاق نمی باشد می بایست اگر قصد طلاق دارند ادعای دیگری مطرح کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن بدون دلیل قانونی نمی تواند طلاق بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درخواست ارجاع موضوع به پزشکی قانونی را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پزشکی قانونی تشخیص میدهد که از کدامتان به دیگری سرایت کرده